Cautare

527 de rezultate pentru "simion cristea" (3.07 secunde)
Cu toate acestea, reprezentantii agentiei privesc partea buna a lucrurilor, declarând ca persoanele din categoriile favorizate, dupa terminarea formei de învatamânt pe care o urmeaza, vor avea posibilitati mai mari de a gasi mai repede un job bine platit.„Când vom primi banii, angajatorii trebuie sa încheie cu noi o conventie, în termen de 30 de zile de la data angajarii elevilor si studentilor aflati în vacanta“, a încheiat Daniela Dobrin.Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Întreprinderilor Mici si Mijlocii, a precizat ca, desi ideea unui stimulent este foarte buna, posibilitatea aplicarii este foarte mica.
Diferenta ar putea fi acoperita de constructorii care lucreaza in afara tarii, dar cea mai mare parte dintre acestia se apropie de varsta pensionarii", a declarat directorul general al Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), Marin Cristea.
Astfel de exemple sunt unii salariati de la ULP, membri de sindicat de la Solidaritatea, cum ar fi Iroveanu Vasile, Sevastri Ionel, Lovin Nelu, Dragomir Silviu si Cristea Geana. ... Cristea Geana, lacatus la LBR, ne-a declarat ca este nemultumit de faptul ca nu se poate retrage din Solidaritatea:
Daca se reia consumul, vor aparea si impozite platite la timp si nu va fi nevoie de nici o majorare a lor", a spus Valentin Cristea, vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania.
Valentin Cristea, vicepresedintele Consiliului National al IMM-urilor particulare si patronul unei firme de consultanta doljene, sustine ca problemele apar tocmai din cauza faptului ca nu exista o diferentiere a societatilor dupa seriozitatea de care au dat dovada.
salariilor Vicepresedintele Consiliului National al Întreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea, sustine ca nu neaparat impozitul forfetar va fi generatorul cresterii economiei subterane, pentru ca "firmele trebuie sa plateasca, fie ca au sau nu profit".
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea, a declarat, pentru GdS, ca foarte multe societati cer sa intre in reorganizare. ... Daca alta solutie nu exista, atunci se apeleaza la reorganizare", a precizat Cristea.
Ghinionul avea sa se transforme in noroc insa noroc la ocaziile lui Niculescu (5 si 13) si Cristea (12). ... Bornescu - Achim, Galamaz, Szukala, D Popa - Hoban, Marinescu, Pacurar - Cristescu - Ad Cristea, Niculescu Rezerve:
Cu o multime de tineri infiltrati in echipa de start, pe langa veteranii Catalin Munteanu sau Andrei Cristea, Dinamo s-a vazut dominata de formatia poloneza inca din startul intalnirii.
Indiferent ca nu joaca Bokila, Hamza sau Cristea, ceilalti trebuie sa faca totul pentru a castiga acest trofeu si sunt sigur ca vom da o replica buna echipei campioane". ... Cristea - Hamza
56‘ Dubla schimbare la Petrolul - Neag ii lasa locul in teren lui Pires, in timp ce Cristea este inlocuit de Teixeira. ... Cristea - Hamza;
Potrivit primarului localitatii Independenta, Cristea Gascan, una dintre problemele cu care se confrunta locuitorii comunei este lipsa semnalului de telefonie mobila.
Stelian Cristea face pandante din sticla de vitraliu - la 30 RON, inele din lemn - la 40 RON, cercei din lemn si rasina - la 35 RON, cercei din metal - la 35 RON, brose din metal - la 30 RON si 35 RON, ce au ca forma libelula.
Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; ... "Anul acesta se poarta pattern-urile florale, culorile vii, materialele vaporoase, iar tinutele propuse de Pretty-Girl si Daniella Cristea, accesoriile fantezie Meli Melo, pantofii Hispanitas si Aldo sunt recomandarea mea pentru acest sezon estival.
Orasul a avut o perioada de ascensiune mai ales atunci cand a aparut Santierul Naval, era un muncitor, Cristea, aici a fost la un moment dat un atelier de lotci pescaresti.
Mirajul faunei baltilor calarasene - Rata salbatica/Calaraseanul Viorel Cristea si-a expus colectia la Muzeul Dunarii de Jos Muzeul Dunarii de Jos a deschis pentru o scurta perioada de timp incepand de luni, 27 martie 2017, la sediul din str.
Mama martorului luat de procurori pentru a semna procesul-verbal a declarat ca fiul sau, Dan Cristea, i-a spus ca, in locuinta lui Farda, oamenii legii au gasit mai multe sticlute cu o substanta suspecta.
Andreea Cristea, singura romanca prezenta pe covorul rosu la premiile Bafta! Ce s-a intamplat in culisele unuia dintre cele mai mari evenimente.
MM a spus ca rezultatul este "o mare minciuna" si a abordat subiectul penalty-ului controversat dictat de Horatiu Fesnic dupa un contact intre Iulian Cristea si Andrei Ivan.
Dupa 0-2 la Valencia, elevii lui Walter Zenga au intors soarta calificarii la Bucuresti, gratie unei "duble" semnate de Andrei Cristea. ... Acum, la aproape doua decenii de la performanta reusita de Steaua, Andrei Cristea a povestit un episod mai putin cunoscut.
google-analytics.com